Napkollektor

A napenergia hasznosítása a világ minden táján kiemelt feladatként jelentkezik. Általánosan a legismertebb napenergia hasznosító berendezések, a photovoltaikus elektromos energiát előállító napelemek illetve a ún. folyadék típusú síkkollektorok. Az utóbbi berendezés kiváló hatásfokkal üzemel használati melegvíz előállítására, használják azt bármilyen célra. Ezeket termikus rendszereknek nevezzük.

A napenergiával működő vízmelegítő rendszer minden olyan helyen indokolt, ahol nagyobb mennyiségű melegvízre van szükség. A berendezés képes azt teljesen, vagy a fogyasztástól, ill. a méretezéstől függően részlegesen előállítani. FONTOS kiemelni, hogy a rendszer a téli hideg napokban is kiválóan működik, mert a kollektorokban keletkezett hő nem elsősorban a környezet hőmérsékletétől függ. Természetesen bármilyen meglévő rendszerhez csatlakozni tudunk, ilyen módon jelentős összeg takarítható meg az addig használt energiára fordított költségekből. A készülék teljesen fagy- és korróziómentes, az üzembe helyezés után a szolár rendszer karbantartást nem igényel, működése teljesen automatikus.

MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁS NAPENERGIÁBÓL: NAPKOLLEKTOR
AJÁNLJUK rendszereinket szállodák, panziók, kempingek, strandok, kórházak, szociális otthonok, iskolák, üzemek és minden olyan intézmény, valamint magánszemély részére, ahol melegvízre van szükség.


REFERENCIAKÉNT az ország számos pontján több mint 5.000 m2 üzembehelyezett nagy és kis berendezéseink szolgálnak, amelyek azóta is tökéletesen működnek. Az állandó fejlesztés és új technológiák, ill. anyagok felhasználása arra a szerény ígéretre jogosít fel minket, hogy a berendezés addig működik, amíg az épület áll.

Referenciáink megtekintéséhez kattintson ide!

REFERENCIÁK

Olympic Hungary Kft.
2010